Virozele sunt marea problemă a toamnei. Din cauza fluctuaţiilor de temperatură, răcim extem de des. Pentru aceste dificultăţi avem însă şi o rezolvare. Iată cum le puteţi combate.
Ridichea neagră este o legumă deosebită, cu numeroase beneficii și proprietăți medicale. Are calităţi curative extraordinare în combaterea răcelii, dar şi a problemelor ficatului şi stomacului.
Ridichea neagră are un conţinut ridicat de vitamina C, fiind unul dintre cei mai puternici antioxidanţi. Siropul calmează tusea şi duce la eliminarea substanţelor nocive din bronhii şi din plămâni. Aceasta ajută şi la drenarea ficatului si a vezicii biliare, scade colesterolul și previne apariția evenimentelor cardiace.
Este laptele un PERICOL pentru sănătate? Iată răspunsul
Boala cu transmitere sexuală care se poate manifesta DUPĂ 3 ani! La ce trebuie să fi atent/ă!
Ridichea neagră este un foarte bun detoxifiant, fiind o sursă de vitamine A şi B, dar şi magneziu, calciu. Conţine şi o substanţă care ajută la secreţia glandelor tiroide.
Cum arată vila Nadiei Comăneci din America. La cât este este evaluată proprietatea
Alimentele pe care NU trebuie să le combini cu LAPTE
Marele secret al celor care au renunţat total la zahăr: Cum au reuşit
Ridichea neagră are proprietăți diuretice
Ridichea neagră are şi proprietăţi diuretice, o jumătate de pahar de suc în fiecare dimineaţă drenează rinichii, ajută la dizolvarea calculilor renali şi este indicat împotriva celulitei.
Cum arată vila Nadiei Comăneci din America. La cât este este evaluată proprietatea
Alimentele pe care NU trebuie să le combini cu LAPTE
Marele secret al celor care au renunţat total la zahăr: Cum au reuşit
Siropul de ridiche te scapă de răceală
Ridichea neagră este recomandată în caz de răceală şi gripă. Recomandat atât pentru a trata tusea seacă, cât și pe cea productivă, siropul de ridiche neagră este indicat și copiilor, conform clicksanatate.ro. Se ia o ridichie neagră, se spală, și se scobește la cotorul unde au crescut frunzele. Se face un soi de cornet adânc, care se umple apoi pe jumătate cu miere. Se lasă ridichia câteva ore lângă o sursă de căldură și se verifică, căci aceasta va lăsa sirop. Se ia câte 1 linguriță la 2 ore.